Olympische pornoseks in Sochi

siljeNet als bij de voorgaande Spelen zijn er ook naar Sochi wagonladingen condooms verscheept. Wel 100.000, als we de berichtgeving mogen geloven. Niet zo raar: er lopen zo’n drieduizend atleten rond, sportmannen en -vrouwen in de vorm van hun leven. En waar je bij de Zomerspelen nog struikelt over vierkante kogelstootsters uit pak weg Oezbekistan met net zoveel baardgroei als je vader, is het in Sochi een ware mooiemensenparade van afgetrainde lijven en lekkere koppies. Neem deze Russische curlingchick bijvoorbeeld. Of het podiumtriootje skimevrouwen van de reuzenafdaling. Of snowboardster Silje Norendal. Collega boardster Gretchen Bleiler. Curlingbabe Claudia Toth. Medecurlingster Christina Bertrup. Schaatsprinses Antoinette de Jong. De lijst met ravissante schoonheden lijkt eindeloos te zijn en verklaart waarom er momenteel in het Olympisch dorp een hormonale storm plaatsvindt die eens in de twee jaar los barst.

Tel daar nog even Tinder bij op, de app waar het draait om eenvoudig een date te regelen en waarmee het binnenhengelen van vers neukvolk eenvoudiger is dan ooit tevoren. Smoeltjes kijken op je smartphone, een groen vinkje staat voor ‘jou wil ik’ en het halve werk is al gedaan. En Tinder gaat hard daar in Sochi, vooral onder snowboarders (m/v). Kijk hier maar hoe dat gaat (foto’s!) en doe er vooral je voordeel mee. Kans bestaat dat je de indruk krijgt dat sport nog slechts een bijzaak is van dat hele Olympische gedoe. Nee, wij snappen die 100K aan rubbertjes precies. Met een bronstig ijshockeyteam binnen de gelederen zijn die er zo doorheen. En de organisatoren van de Spelen? Die snappen dat eveneens, zo blijkt uit onderstaand filmpje.

@redactie: Ik zoek nog versterking voor de samenstelling van een curlingteam. 2018, Zuid-Korea, iemand?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>